FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van vrijdag 18 februari 2000

Een vrouw en haar woord

een 37-jarige vrouw uit Nijmegen heeft haar eerder aan de sociale dienst en haar huisarts geuitte dreigement om haar auto bij de sociale dienst binnen te parkeren, uitgevoerd. De vrouw reed vrijdag haar auto dwars door de glazen pui van de sociale dienst, gooide haar rijbewijs en sleutels op de balie en vertrok. De vrouw verklaarde later tegen de politie dat ze door financiële problemen de kosten van de auto niet meer kon opbrengen.

Goh, dus als ik de kosten van m'n auto niet meer kan betalen, dan rij ik hem gewoon bij de bank naar binnen.

Niet Posh spice, maar Sandra Bullock

Niet Posh Spice, maar Sandra Bullock wordt Lara Croft. Maandenlang werd er op Internet gespeculeerd over wie de rol van Lara Croft zou krijgen, maar nu is dan eindelijk de kogel door de kerk. Paramount Pictures heeft Sandra Bullock gekozen voor de rol van de goedgevormde cyberbabe Lara Croft. De ‘mooiste doorsnee Amerikaanse meid’ wordt de pittige dame uit het succesvolle computerspel Tomb Raider.

Er moet volgens mij nog wel wat opgepompt worden bij Sandra om enigszins op Lara te gaan lijken.

De Heideroosjes bij Jerry Springer

De leden van de punk-band De Heideroosjes zijn stomverbaasd dat hun klaaglied over Jerry Springer in heel Amerika is uitgezonden door niemand minder dan Jerry Springer zelf. De wereldberoemde presentator blijkt razend enthousiast over de kritische song, waarin hijzelf met zijn talkshow stevig op de korrel wordt genomen. Binnenkort is de show met daarin de videoclip zelfs over de hele wereld te zien! In het punkrock-nummer 'Jerry rules in de land of the free' zeiken de Limburgers ook de door elkaar schreeuwende gasten die regelmatig met elkaar op de vuist behoorlijk af. "We hebben Jerry Springer vorig jaar, toen hij Amsterdam bezocht, een cd-tje met dat nummer in zijn handen gedrukt", zegt zanger Marco Roelofs. "Het lied is een regelrechte aanval op de 'ver-debilisering' van de TV." (inspiratie genoeg met bijv. Hans Kraay en Job 'de BUS' ) "Kort daarna schreef hij ons een brief dat hij het schitterend vond", vervolgt Roelofs. "Hij vroeg ook om beeldmateriaal voor in zijn show. We geloofden er niet veel van maar onze platenmaatschappij heeft toch maar iets opgestuurd. We hebben ook lang niks meer gehoord." De clip is een opname van hun optreden tijdens PinkPop, en blijkt op 24 januari uitgezonden te zijn van coast to coast in heel Amerika. Binnen enkele maanden wordt de aflevering met als titel 'We're playing Hooky' wereldwijd op TV vertoond. "We krijgen uit heel Amerika e-mailtjes binnen van mensen die het leuk vinden", aldus Roelofs. "Ik ben Jerry Springer nu wel meer gaan waarderen. Wij nemen hem in dat liedje gruwelijk op de hak maar hij heeft toch het lef om het uit te zenden. Dat is grote klasse."

Kewl ook

Doe Maar eerst in België

De primeur van de Doe Maar reünieconcerten gaat niet naar Nederland, maar naar onze zuiderburen. De legendarische Nederpopgroep geeft twee opwarmconcerten in België: op maandag 17 april in Gent en op dinsdag 18 april in Brussel. De Band heeft kortgeleden besloten tot deze vooroptredens om zich op te warmen voor de 16 reünieconcerten in Ahoy, Rotterdam.

Kaarten voor de Belgische concerten zijn vanaf vandaag onder meer hier te bestellen.

Hans Kraay jr. rijbewijs kwijt

Televisiepresentator en beroepsdebiel Hans Kraay jr. (40) mag voorlopig niet meer autorijden. De politierechter in Breda heeft de ex-profvoetballer (nou ja, voetballer?) vandaag veroordeeld tot 9 maanden rij-ontzegging, waarvan zes voorwaardelijk, voor het rijden onder invloed. Bovendien moet hij ook nog een boete van 5000 gulden betalen voor mishandeling en belediging van politieagenten. Kraay kreeg zelfs een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee weken. De presentator van onder meer SBS 6 Sport werd op 18 juni 1999 aangehouden op de A59 tussen Waalwijk en Den Bosch. Hij reed slingerend over de weg. Het alcoholgehalte in zijn bloed was bijna vier keer de toegestane hoeveelheid.

Vrouwen in de rij voor miljonair

Amerikaanse vrouwen staan massaal in de rij om live op tv te worden uitgehuwelijkt aan miljonairs, meldt De Telegraaf. Na de eerste uitzending van het programma 'Wie wil trouwen met een multimiljonair?' is de zender Fox TV overspoeld met aanmeldingen van vrouwen die ook azen op een huwelijk met een volstrekt onbekende, maar vooral steenrijke man.

De website van het station raakte binnen de kortste tijd overbelast. Het kon de grote stroom van bruiden in spé niet verwerken. De quiz trok dan ook een voor Amerikaanse begrippen ongekend hoge kijkdichtheid. Méér dan eenderde van de vrouwelijke tv-kijkers onder de 35 jaar volgde het programma. In totaal zagen 23 miljoen kijkers uiteindelijk Darva Conger in het huwelijk treden met de multimiljonair Rick Rockwell. Darva werd door Rock gekozen uit vijftig kandidates. De producent kondigde aan dat er ook afleveringen staan gepland waarin vrouwelijke miljonairs hun bruidegom mogen kiezen.

Zou die miljonair zichzelf dan wijs maken dat die dames het NIET voor het geld doen ofzo? Ik bedoel, voor de sex kan hij dan net zo goed een escort-dame inhuren, toch?

Imagine....Lennon's piano

De piano waarop John Lennon "Imagine" componeerde zal worden geveild. Men verwacht dat het £1.000.000 op zal leveren, het hoogste bedrag ooit voor een pop-souvenir. De piano zal in juli worden geveild.

De Pop-souvenir-markt vertoont een snel stijgende lijn; laatst nog werd de gitaar van Eric Clapton verkocht voor maar liefst £500.000, ook geen kleinigheid

Volgens mij kun je dit soort instrumenten veel goedkoper krijgen bij Bart Smit

Lees hier het hele bericht.

Man gebruikt shampoo om ex-vrouw te verwonden

Een 28 jarige Brit moet voor de rechter komen omdat hij shampoo op de deurkruk heeft gesmeert om zijn ex-vrouw te verwonden. Hij wist dat Heather Brown (33) lijdt aan een ernstige allergie. Zodra ze in contact komt met bepaalde chemische producten en etenswaren, kan ze in elkaar zakken en in shock raken.

Mensen die de rechtzaak bij willen wonen moeten zich ontdoen van aftershave, parfum en deodorant. Verder is het ook verboden producten met pinda's te nuttigen. Alleen al de geur kan de vrouw ziek maken.

Zoons slaan moeder dood

Twee broertjes van 13 en 14 hebben in Japan hun moeder doodgeslagen na de zoveelste ruzie.

Volgens de jongens was hun moeder altijd dronken en verslonste ze daardoor haar huishoudelijke verplichtingen.
Nadat de zoons wederom ruzie kregen met hun moeder over het koken, heeft zij dusdanige kwetsuren opgelopen, dat ze tijdens haar gedwongen kookprestaties , in elkaar zakte, en afgevoerd moest worden naar het ziekenhuis alwaar zij aan haar verwondingen overleed.

lees hier het hele bericht.

Scholiere met lijfwacht

Nee, het gaat hier niet over een of andere prinses die beschermd moet worden tegen ontvoerders ofzo, maar over een normaal engels meisje.

Een 13-jarig Brits meisje heeft op school een persoonlijke lijfwacht gekregen om zich treiterende klasgenootjes van het lijf te houden. Amie Salmon ging twee jaar geleden naar het Glaisdale Comprehensive in Nottingham. Haar ouders hadden juist deze school uitgekozen omdat er een streng beleid zou zijn tegen pesterijen. Aanvankelijk ging alles perfect en Amie raakte bevriend met acht meisjes. Maar vorig jaar sloeg die vriendschap plotseling om en keerden zij zich tegen haar, sindsdien is Amie doelwit van verbaal en fysiek geweld.

Het pesten ging zo ver dat de ouders Amie van school haalden en haar pas terug durfden sturen, nadat er passende bescherming voor haar was. En die kwam er in de vorm van een persoonlijke lijfwacht, waarvoor Amie's klassenlerares was aangewezen. Zij moest Amie constant terzijde staan, niet alleen tijdens de lessen, maar ook in de pauzes. Ook dit haalde weinig uit en nu zit Amie wederom thuis.

Pesten is ook zinloos geweld

Lees hier het hele bericht.
Laatste reviews en specials
preview
Tales of Kenzera: ZAU
special
VrijMiBabes #205 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1248
review
The First Omen beantwoordt de vraag die niemand stelde
special
Random Pics van de Dag #1246
special
Random Pics van de Dag #1245
©FOK.nl e.a.