FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 5 december 1999

Pair moved > FOK! morgen plat

Omdat Pair networx (de hostingprovider van fok!) zo nodig moet verhuizen ligt www.fokzine.net morgen max. 5 uur op z'n bek (niet bereikbaar dus). Dit zal zijn tussen 13:00 en 23:00 uur onze tijd, 6 December. Dit is allemaal niet precies, er is ook geen tijdschema. Als je er niet op komt weet je dus de oorzaak. Let op!!! Dit geldt alleen voor de website!!! Het forum is wel gewoon bereikbaar op dit http://209.163.248.153/cgi-bin/Ultimate.cgi?action=intro adres! Bookmark dit adres nu zodat je het morgen ook nog hebt!!! De url http://www.fokzine.net/forum/ werkt morgen dus ook niet!!! Het forum draait namelijk al op de nieuwe server, de website zelf nog niet door DNS probs. (Danny, hoest daarmee?) Nog ff een mooi plaatje van het nieuwe onderkomen....


Drie maanden in bed

Je dacht dat jij lang in je nest lag op zaterdagochtend? Wat dacht je van drie maanden non-stop in bed en nog tegen betaling ook.
Het ESA zoekt 24 vrijwilligers die 90 dagen lang in bed willen liggen. Ze doen onderzoek naar de effecten van gewichtenloosheid op het menselijk lichaam. De vrijwilligers zullen licht gekanteld, met de voeten boven dan het hoofd, doorbrengen. De lichaamsvloeistoffen zullen dan meer door het hood stromen, zoals in gewichteloosheid.
Praktisch elk orgaan in het menselijk lichaam wordt beinvloed door gewichtelsheid, met dit experiment hopen de geleerden van ESA daar wat meer informatie over te krijgen.

End of days

SinterKlaas heeft een zeer vreemd soort van humor en stuurde mij dus vandaag, zondagochtend naar de film 'End of days'. Nu ben ik al niet zo'n bioscoopganger en al helemaal niet op zondagmorgen, maar ja, een gegeven paard.. Wij dus door de uitgestorven stad naar de film. Vol verwachting klopte ons hart naar een flinke dosis prut van dhr.A.Zwarzenegger.

Stevie krijgt zicht terug

Stevie wonder, de 49-jarige brother die altijd zo wazig in de ruimte staart, staat op het punt zijn handelsmerk te veliezen.
Hij zal binnenkort een operatie ondergaan waarbij er een chip op zijn netvlies wordt aangebracht die daar de gezichtscellen aanstuurt en de zanger weer zal laten zien.
Er zijn tot nu toe vijftien mensen die deze operatie hebben ondergaan, maar omdat de chip nog niet goedgekeurd is door de Amerikaanse gezondheidsdienst mochten ze de chip maar een half uurtje dragen.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1275
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1272
review
Er zit muziek in Doctor Who, al kan het soms wat eentonig zijn
review
Het nieuwe seizoen van Doctor Who gaat van start met een klassieke opener
©FOK.nl e.a.