FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van vrijdag 26 november 1999

Dutchtone wéér illegaal

Het is al de derde keer dat Dutchtone illegaal zendmasten plaatst. Dit keer is Zuid-Laren het slachtoffer. Dutchtone plaatste er zendmasten zonder vergunning, en hebben op last van de gemeente direct moeten stoppen met de plaatsing.
Al eerder (jaja.. het zijn volhouders) waren ze in Zuid-Laren illegaal bezig. Ook op Texel heeft het bedrijf moeten stoppen vanwege illegale bouw van zendmasten.

Volgens consumentenorganisaties zijn er nog steeds grote delen van het land waar weinig of geen bereik is van deze aanbieder. Dutchtone zelf zegt dat ze een dekking van 95% hebben, en IK zie reclames van een compleet landelijke dekking...

---
Update

Ik kreeg net een mailtje van een Arne die vertelde dat dit al de 4e 'overtreding' van Dutchtone is. Al eerder werd er in Kortenhoef een mast geplant ergens op het boerenland. Ook hiervoor was geen vergunning aanwezig. De boete van fl.5.000 piek per dag is voor D* opgelopen tot fl.350.000 hele guldens.
Achja.. peanuts dus.

Nooit meer penisnijd

Mannelijk opscheppen over de grootte van hun geslacht is al zo oud als 'de weg naar Kralingen', maar nu het vrouwelijk 'knopje' niet zo klein blijkt als algemeen aangenomen werd, maken we kans op een compleet nieuw soort 'grootdoenerij'.
"De clitoris bleek twee keer zo groot als tot nu toe was beschreven en zeker tien keer zo groot dan de meeste vrouwen dachten".
Lees hier het hele bericht.
Het is nu alleen nog maar wachten tot deze vorm van emancipatie zich ook gaat vertalen in de 'sterke kroegverhalen'

BB-site al 1 miljoen aan reclame

De Big Brother internetsite heeft tot nu toe 1 miljoen gulden omzet opgelevert, zo heeft advertentieburo IP bevestigd. IP doet behalve de bekende reclame-blokken op de commerciële zenders ook de reclame voor de BB-site. Met een omzet van iets minder dan een half miljoen gulden per maand zit BB in de middenmoot van Nederlandse internet-uitgevers. Planet Internet bijvoorbeeld haalt naar eigen zeggen iedere maand 750.000 gulden op aan reclame. De tweede officiële Big Brother-pagina bij Veronica (deze dus) heeft sinds de start op 1 oktober zo'n 250.000 piek opgehaald.

Seks voor de wedstrijd wél goed

In tegenstelling tot wat altijd werd gezegd blijkt nu: Het hebben van seks voor een wedstrijd is juist wél goed. Dat is nu door Italiaanse wetenschappers aangetoond.

Na het hebben van seks stijgt de hoeveelheid testosteron in het bloed. De onderzoekers vermoeden dat het lichaam de hoeveelheid testosteron afstelt op de mate waarin iemand seks heeft. Testosteron is een hormoon dat niet alleen met seks, maar ook met agressie te maken heeft. Om het laatste draait het dus nu. Het hebben van seks aan de vooravond van een belangrijke wedstrijd is dus vooral van belang voor spelers die wel wat extra pit kunnen gebruiken.

Volgens mij is dit overigens de kant-en-klare oplossing voor het Oranje-drama. Stuur gewoon de complete selectie op vrijdagavond naar de Wallen en ze spelen de volgende avond de sterren van de hemel.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1266
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1265
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
©FOK.nl e.a.