FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van donderdag 25 november 1999

Ontwerp je eigen schoen via het net

Tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken of het bestaat. Bij NIKEiD (jah, hieronder gaat Nike schuil hehehe) kun je nu via internet je eigen sportschoen 'ontwerpen'. Het gaat eigenlijk meer om aanpassen van 2 bestaande ontwerpen. Die kun je aankleden zoals je wilt.
Maar voordat je uit je bol gaat van dit grandioze idee van Nike , het product is voorlopig alleen voor de Amerikanen beschikbaar...
Kijk hier voor meer info.

Bibliotheek via internet

Gisteren had ik het over een platenmaatschappij die z’n gehele collectie via het internet voor download doeleinden beschikbaar wil stellen. Vandaag las ik in de Volkskrant dat een van ’s werelds grootste bibliotheken (jawel ... een Rus, staatsbibliotheek Moskou) ook online geraadpleegd kan worden.

Via een speciaal emailsysteem kunnen mensen teksten opvragen. Je kunt kiezen uit 42 miljoen boeken en vaak de oudste documenten. Het is helaas pindakaas niet gratis, per pagina die je opvraagt moet je een kwartje(!) betalen. Deze pagina krijg je dan wel binnen 48 uur thuis gestuurd, je hebt de keuze uit verschillende soorten kopieën: email, fax, cd-rom, diskette etc.

Nieuwe George Michael-clip verboden

De nieuwe clip van George Michael, bij het Police nummer Roxanne, is verboden. Zenders als de BBC en MTV hebben besloten de clip, die ruim 800.000(!) gulden kostte, niet uit te zenden, omdat er veel naakt en drugsgebruik in zit. Volgens de makers van de clip zijn de naakte dames geen actrices, maar echte prostituees. De clip is dan ook grotendeels opgenomen op de Amsterdamse Wallen. Zanger George Michael wilde graag een realistische clip maken over verwaarloosde hoertjes en heeft daar onder andere de 23 jarige Nederlandse prostituee Franciska voor gebruikt. Of de clip ook op TMF verboden wordt, is nog niet bekend. TMF kennende zal de clip wel alleen na 20.00 uur worden uitgezonden.

Bont voor Dieren maakt Ruud erelid

De Bont voor Dieren heeft Big-Brother Ruud uitgeroepen tot erelid van de actiegroep. De aanleiding hiervoor is het welbekende zwarte anti-bont t-shirt dat Ruud regelmatig draagt. Sinds BB op TV is, is de verkoop van het t-shirt gestegen; elke dag komen tientallen bestellingen binnen. De opbrengst van de t-shirtverkoop wordt gebruikt voor acties tegen de bonthandel. Bovendien besteedde Ruud op dierendag nogeens extra aandacht aan zijn anit-bontstandpunt, door de tekst van het shirt voor te lezen en te vertalen.

En voor wie het nou nog niet weet: "Fur coats are worn by beautiful animals and ugly people" oftewel: "Bontjassen worden gedragen door prachtige dieren en lelijke mensen"


Mooooooooooh!

NIPO:"Willem of Ruud winnaar BB"

De strijd om de 250.000 gulden zal gaan tussen Ruud en Willem, zo blijkt uit een onderzoek van de NIPO dat is gehouden onder 1500 Nederlanders van 10 jaar en ouder.

Willem zou momenteel zo'n 22 procent van de stemmen krijgen, Ruud 20%. Er is wel duidelijk verschil van stemgedrag tussen mannen en vrouwen. Zo'n 25% van de vrouwen die naar Big Brother kijkt, wil Willem als winnaar, Ruud wordt door 16 procent genoemd en Karin wordt door 14 procent van de vrouwelijke kijkers als winnares getipt. Voor de mannen die kijken, is juist Ruud de grote favoriet: 25 procent, 21% zou op Willem stemmen. Ik persoonlijk denk dat én Ruuds hogere score bij de mannen én Ruuds lagere score bij de vrouwen, toegeschreven kunnen worden aan het feit, dat Ruud soms, maar dan ook echt hééééél af en toe, ietwat sexistische opmerkingen maakt.

Vanavond zal Anouk eruit vliegen, maar ook Bart en Maurice zijn volgens de peilingen niet populair. De meeste jongeren zien echter Bart wel liever dan Karin.
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #210 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1277
special
Random Pics van de Dag #1276
special
Random Pics van de Dag #1275
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
©FOK.nl e.a.