FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van vrijdag 5 november 1999

Travestiet in elkaar geslagen

Een beginnend travestiet die voor het eerst in vrouwenkleren door Borger fietste werd door twee inwoners gezien als een dief. Dit kwam doordat de travestiet erg vaak om zich heen om te kijken of iemand hem zag.

Doordat de mensen in het dorp het niet vertrouwde en dachten dat het een inbreker was, hebben ze besloten om de travestiet eens stevig aan te pakken.

De Drenten hebben de travestiet overgebracht naar de politie en die heeft geconstateerd dat het een inwoner was en dat de man het gewoon fijn vond om in vrouwenkleding te lopen.

BB fans gaan massaal borduren

Bij het handwerkbedrijf "Lanarte" in Leeuwarden staat sinds een paar dagen de telefoon roodgloeiend. Het bedrijf heeft al extra personeel moeten aannemen om aan het aantal telefoontjes aan te kunnen...

De rede van dit alles..? De weekopdracht heeft bordurend Nederland aan het werk gezet. (vrijwillig nog wel!) Mensen komen massaal naar handwerkwinkels om de benodigde garen te kopen. Van de website van het bedrijf is het patroon gratis te downloaden. Deze site is de afgelopen dagen al meer dan 20.000 keer bezocht.
Heb je ook zin om te borduren? Kijk dan op www.lanarte.nl.

Welkom Veronica Forummers

Nu het Veronica forum gesloten is en jullie door Veronica vriendelijk zijn verzocht hier naartoe te komen willen we jullie van harte welkom heten natuurlijk, zowel op deze site als op ons forum.

Voor de duidelijkheid hebben wij hier (gezien de enorme drukte en omdat we het forum een beetje overzichtelijk willen houden) een paar heeeele kleine regeltjes. Als iedereen zich hieraan houdt dan is er geen enkel probleem

1 - Plaats niet onnodig een nieuwe topic. Kijk of je bericht in een andere topic past en plaats 't daarin. Past 't NIET in een andere topic, maak DAN pas een nieuwe aan.
2 - We schelden elkaar NIET uit hier. Overmatig schelden en vloeken resulteert in verwijdering van de post en eventueel verbanning van deze site.
3 - Plaats geen pornografisch, racistisch of anderszins aanstootgevend materiaal.
4 - Plaats berichten in het goede forum. Gaat het niet over BB, plaats het dan niet in het BB forum maar in een van de vele anderen. Staat de rubriek die je zoekt er niet bij, plaats 'm dan in general chat.

Da's eigenlijk alles wat we vragen.
Gedraag je volwassen en ga niet zitten klieren. Daarmee help je de sfeer om zeep en bereik je alleen maar dat je van het forum geweerd wordt.

Verder iedereen natuurlijk van harte welkom. Bovenaan de page zie je de menu opties. Veel plezier en welkom op het drukstbezochte en gezelligste forum van Nederland !

Zware loting Feijenoord

Feijenoord heeft vandaag in de tweede ronde van de loting voor de Champions League uitzonderlijk zwaar geloot.
In de tweede ronde worden er opnieuw groepen gemaakt, waarbij de nummers 1 en 2 doorgaan naar de kwartfinale.
De landskampioen is ingedeeld bij Olympique Marseille, Chelsea en SS Lazio Roma.

Poule-indeling:
A:
Porto
Hertha BSC
Barcelona
Spartak Praag

B:
Bordeaux
Fiorentina
Manchester United
Valencia

C:
Bayern München
Dinamo Kiev
Real Madrid
Rosenborg BK

D:
Feijenoord
Olympique Marseille
SS Lazio Roma
Chelsea

Anna Nicole Smith wil geld zien

Voormalig Playboy Playmate Anna-Nicole Smith beweerde gisteren in een rechtbank dat haar overleden, hoog bejaarde echtgenoot en oliebaron J. Howard Marshall haar de helft van zijn vermogen heeft beloofd als ze met 'm zou trouwen.
Ze eist nu in een rechtzaak een bedrag van tussen de $556 miljoen en $820 miljoen. Da's een aardige 'salaris' voor een huwelijk dat 14 maanden duurde (wat nog lang is, gezien het feit dat 'ie 89 jaar oud was toen ze trouwden).

Anna (echte naam: Vicky Lynn Marshall) heeft echter een probleempje. Ze staat niet in het testament van de goede man. Zijn zoon zal dan ook alles doen om het geld gewoon in de familie te houden (waar het hoort), maar zij is ervan overtuigd dat ze recht heeft op het geld. "Het was een van zijn manieren om haar te overtuigen met me te trouwen. Hij hield van mij en ik hield van hem."

Jaja. Maar dik 1 miljard pieken mee proberen te slepen na 14 maanden is inderdaad een goeie manier om te laten zien hoeveel je van iemand gehouden hebt.
O ja, buiten de 1,2 - 1,8 miljard gulden wil ze ook het landgoed van de goede man. Tja.

NBA uitslagen update

Hier weer de uitslagen van de vannacht gespeelde NBA-wedstrijden. 2 kleine verassingen: de Pacers van Rik Smits, Neerlands best betaalde sporter, verloren van de Charlotte Hornets. De Miami Heat (vorig jaar nog kwartfinalist) gingen onderuit tegen de jonge ploeg van de Toronto Raptors (met Rookie of the Year Vince Carter)

Hier alle uitslagen op een rij:

Miami HeatToronto Raptors86 - 97
Milwaukee BucksAtlanta Hawks119 - 109
Indiana PacersCharlotte Hornets89 - 98
Golden State WarriorsSan Antonio Spurs81 - 104
Philadelphia 76ersPhoenix Suns80 - 84
Houston RocketsUtah Jazz82 - 98
Dallas MavericksSeattle Supersonics96 - 106
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
special
Random Pics van de Dag #1250
©FOK.nl e.a.