'Ook zoontje Britney Spears in ziekenhuis'

Icoon ShowbizzBritney Spears die vanochtend per brancard en ambulance uit haar woning in Los Angeles werd gehaald, zou haar zoontjes volgens de laatste berichten zelfs gegijzeld hebben. Waarschijnlijk na een conflict met haar ex-man Kevin Federline over de voogdijschap van haar zoontjes Jayden James (1) en Sean Preston (2).

Ook wordt nu gemeld dat Jayden James naar het ziekenhuis is vervoerd en daar net als zijn moeder is opgenomen. Deze mededeling is afkomstig van de doorgaans goed ingevoerde showbizzblogger Perez Hilton. Volgens een Californische wet kunnen beiden daar nu 72 uur lang onder observatie gehouden worden.

Nog steeds is onduidelijk wat er in de woning gebeurd is. Een woordvoerder van de politie heeft slechts willen bevestigen dat het inderdaad Britney Spears was die is afgevoerd en dat zij onder invloed van een nog onbekende substantie was en dat er niemand gewond is geraakt.

De politie ontving rond acht uur 's avonds een telefoontje waarin alarm geslagen werd. Samen met brandweerwagens en twee ambulances kwamen ze naar de riante villa in Beverly Hills. De hulpdiensten troffen de zangeres bedwelmd aan in haar huis. Uren later werd ze per ambulance afgevoerd. Videobeelden van verschillende Amerikaanse media tonen hoe de brancard het ziekenhuis werd binnengereden. Spears, die rechtop op de baar zit, keek zeer verdwaasd om zich heen.


Britney op weg naar het ziekenhuis