'Intieme beelden Madonna op straat'

Hoe was Madonna voordat ze een wereldster werd? Regisseur Guy Guido ligt momenteel de laatste hand aan een documentaire over de zangeres in de periode 1979-1982. Het wordt een alles onthullende film volgens Page Six.

Guido heeft namelijk de beschikking gekregen over opnamen en liefdesbrieven van Madonna uit die periode. Ze was toen een setje met Dan Gilroy. Hij was de frontman van Breakfast Club. Madonna was drummer in die band. De twee woonden samen in een verlaten synagoge.

Gilroy heeft zo'n beetje zijn hele archief uit die periode ter beschikking gesteld. Zo kreeg Guido niet alleen allerlei liefdesbrieven van Madonna in handen, maar ook opnamen die het stel in bed maakte. Een opname van twintig minuten moet de hoofdmoot gaan vormen van de documentaire. Daarin hebben Madonna en Gilroy plezier in bed en hebben een discussies over van alles en nog wat. "Het zijn onschuldige plagerijtjes", zegt Guido over de opname.

Carrière
Volgens de regisseur laat de film niet alleen zien hoe het verliefde stel leefde, maar wordt ook duidelijk dat Madonna toen al bezig was met het opbouwen van een succesvolle carrière.

Gilroy heeft het materiaal als een moederkloek bewaakt maar vindt de tijd nu rijp om ermee voor de dag te komen. Madonna lijkt volgens Page Six geen bezwaar te hebben tegen de komst van de documentaire. Die moet in 2017 af zijn. Guido is overigens nog wel op zoek naar iemand die zijn film wil uitgeven.

'Intieme beelden Madonna op straat'
'Intieme beelden Madonna op straat' (Foto: BuzzE)