Rondje Nederland: Woensdagavond update

Allereerst mijn excuses voor deze late update, het eerste gedeelte was in mijn spambox terecht gekomen dus een beetje aan mijn aandacht ontsnapt, dus.

Goed terug naar de orde van de dag, ik kreeg van de reizigers een verslagje en van Dark_Angelus & Merel1808 wat foto's en wat filmpjes binnen die ik jullie uiteraard niet wil onthouden.

quote:
Nadat we in Breukelen eindelijk verlost waren van het Rails-team (die vanaf Rotterdam Centraal dezelfde planning hadden), gingen wij door met de Sprinter richting Amsterdam Centraal.

Toeps reed al de halve dag mee, maar in Amsterdam Centraal hebben we met een traan afscheid genomen van deze gezellige meid. Maar goed dat we iets te vroeg aankwamen, want Zug-Chef had onderweg gezien dat er een overstap mogelijk was op de Internationale trein naar Berlijn. Deze haalden we dus met een sprint van spoor 2 naar spoor 13 (de kenners in Amsterdam weten dat dat in de beginnende avondspits wel eens een eind rennen kan zijn)

Al met al hebben we deze InterCity dus gehaald. Meteen doorgelopen naar het Bord-Bistro rijtuig, alwaar we meteen een aantal lekkere koude witbiertjes bestelden. Uiteraard moesten we ook de lekkere Nurnberger-bratwursten even proberen.

We slaan stations als Hilversum, Baarn, Apeldoorn en Almelo over, en dat maakt de reis een stuk aangenamer. Het is werkelijk genieten van de rustige en relaxte reis met stops in Amersfoort en Deventer. Met voor ieder een liter bier in een luxueus glas, komen we aan in Hengelo.

Dr_Flash aan het bierbellen of is belbieren.

Een praatje met Duitse conducteur, zelfs daar is tijd voor.

Overstappen, een live verslag.

Dr_Flash denkt zelfs aan onze Oosterburen, wat een service van team FOK!

En dan zoals gebruikelijk zomaar nog wat foto's en filmpjes als sfeerimpressie:

Toeps, foto 1, foto 2 en foto 3.

Fimpje 1 en hoe verrassend zijn broertje filmpje 2 sluiten deze update af.

Morgen meer avonturen van onze sporende vrienden.

Klein updatje
Volgens OHIH is dit de huidige tussenstand