Riep daar iemand kuthoer?

Het is hoog tijd om de Nederlandse militairen eens even een hart onder de riem te stoppen. Na het wekenlange geneuzel van een stel incompetente imbecielen in Den Haag is dan vorige week eindelijk het onverstandige besluit genomen om onze jongens toch maar naar Afghanistan te sturen. De militairen waren er uiteraard al vanuit gegaan dat de missie netjes zou worden afgeblazen, maar nu blijken ze toch als een stel slaven van Bush naar Afghanistan te worden gedeporteerd.

Een aantal militairen is inmiddels op onderzoek uitgegaan en tot de ontdekking gekomen dat Afghanistan niet dat zonovergoten vakantieoord is waar je van droomt op het moment dat je beroepsmilitair wordt, maar er is daar daadwerkelijk gevaar. Dus wat doe je als stoere Hollandse soldaat? Juist, je vertikt het: "Afghanistan is voor veel van onze leden de druppel die de emmer doet overlopen. Nu de conjunctuur aantrekt, hebben zij uitzicht op ander werk en een normaal gezinsleven", aldus W. van den Burg, voorzitter van de Algemene Federatie van Militair Personeel. Groot gelijk hoor jongens!

Ander werk, maar kunnen die gasten dan wat anders dan door het zand kruipen, vraag je jezelf dan af. Nou zeker, inmiddels is duidelijk dat een groot aantal echt geknipt is voor het vrije ondernemerschap en zelfs al tijdens de 'legertijd' allerlei zakelijke activiteiten ontplooit.

En wij ons maar druk maken om memorysticks....