Het Voorstel Stukkie

Okay, kzal me ff in het heel kort voorstellen ( Uit verveling ja en Kheb gewoon zin om Veel te gaan tikken...Of het veel word zien we dan wel weer )

Ik ben dus Djois/Joyce, 18 jaar en Leefachtig in zevenaar.Op het moment ben ik werkloos maar ondertussen druk (Ahum ) op zoek naar een andere baan, die niet makkelijk te vinden is.Ik ben sinds kort single.Hobby's ( Je kan het ook Verslavingen noemen ) Zijn Chatten, aan me website werken, Muziek ( En dan vooral meekrijsen/bleren ) en Schrijven ( Als in een boek ).Nah dat was het wel zo'n beetje...

Gelijk maar ff een 'Dit is wat ik kwijt wil' Stukkie der achteraan

Ken je dat ? Zo'n dag waarin je het liefst de hele dag in bed blijft liggen, met de dekens tot aan je neus opgetrokken, Snaaiwerk en zuipwerk bij je in de buurt en lekker zielig zitten doen ? Ja ? Mooi dan hoef ik niet uit te leggen wat ik "Ow wat heb ik medelijden met mezelf" dag is.
ZO'n dag had ik gister.Ik dook pas om half 5 me bed in (eigenluk een uur eerder maar had me ex nog aan de foon) en kmoest er om half 9 weer uit.Wilde ik eruit ? Nee, Maar moederlief vond het perse nodig om om 9 uur bij de dierenwinkel te zijn om de nagels van onze konijnen te laten knippen.Met veel pijn en moeite ging ik mee om een half uurtje later onder de haren ( Zelfs konijnen zijn in de rui ) weer thuis te komen.Ff chatten.Een uur of 3 later weer genoeg van het chatten en maar aan de grootse schoonmaak/opruiming ever begonnen.Me hele zolder.

Zo'n troep is het niet (dacht ik) dus ik begon met de boeken kast.Alle spullen die me leuk leken voor me kids later in dozen gedaan en de rest op het stapeltje 'Dit-is-troep'.Toen kwam de laden kast.2 laden vol met foto's die ik gelijk maar in een apart doos gedouwd heb.De rest van de laden ging ook naar het stapeltje 'Dit-is-troep'.Afijn, Toen had ik een kast over.Toen was ik alles weer zat dus ben ik weer aan het chatten geslagen en de hele avond nix anders meer gedaan (Shame on Me!).

Toen kwam de 'Ik-ben-zo-zielig' Avond.1 fles witte wijn half opgedronken, overal een beetje zeiken en zaniken.Beetje vervelend voor de medechatters, maar het helpt wel!
Toen ik even later in me mailbox keek kreeg ik De Grote "Verassing".Mailtje van Danny!Ik ben aangenomen om lekker te komen Webloggen hier!
Yeehaaaw!Dat deed mijn "Ik-ben-zo-zielig Avond Veel Goeds!

Nauw, tot zover mijn eerste 'Dit wilde ik kwijt' stukje, SiejaLeetur!

(En Nauw een lekker glaasje wijn pakken )