Gratis FOK!abonnement bij gratis PowNed!

Beste FOK!kers,

We zijn watjes en we weten het. GeenStijl heeft ons benaderd en ons zo goed als gesmeekt ze te helpen de 50.000 benodigde PowNed leden te behalen zodat we de PowNed programma's voortaan op de publieke omroep kunnen wegzappen en negeren in plaats van op Veronica.  Gouden bergen zijn ons beloofd, want 'zonder de kudtFOK!kertjes kunnen we het niet halen!' (boo-hoo).

Vergevingsgezind als we zijn hebben we hun jarenlange gebash op alles en iedereen van FOK! vergeven (maar niet vergeten!) en besloten ze te helpen.  Een beetje zoals een grote broer zijn kleine broertje te hulp schiet als hij in de problemen is of zijn kleurplaat niet netjes binnen de lijntjes kan kleuren. Niet dat GeenStijl ons broertje is, of we dat zouden willen, maar je snapt waar we heen willen.  Wij zijn goed en zij hebben ons nodig, lekker puh.

Na veel vijven en zessen en onderhandelen gaan wij je de mogelijkheid geven gratis lid te worden van PowNed EN FOK!  Gewoon, omdat wij het beter kunnen.

Dat werkt in het kort als volgt:
Je gaat even naar deze pagina  (waar de werking in het niet-zo-kort staat uitgelegd), en daarvandaan kun je naar het PowNed FOK!formulier op PowNed.  Daar vul je je gegevens in EN je FOK!usernummer.  PowNed int 5,72 euro en je bent lid van PowNed.  Wij geven je nadat we van PowNed je usernummer weer hebben gekregen een FOK!pimp abonnement  twv 12 euro. (ook leuk; geef het userid van iemand anders op en DIE persoon krijgt JOUW FOK!abonnement!) 

Na 1 april krijg je van PowNed je 5,72 euro weer terug en zo ben je opeens GRATIS EN VOOR NIKS lid van PowNed met ook nog eens zo'n ubergeil FOK!pimp abonnement (waarvan we natuurlijk hopen dat je die na afloop gaat verlengen!)

Maar FOK! gaat natuurlijk niet zomaar zoiets doen, die extra views zijn leuk, die linkjes ook, hulp aan de kneuzenparade ook, maar we zien een groter doel.
TV is nog altijd traditioneel, non-interactief, eenrichtingsverkeer. Dus niet meer van deze tijd. Zij willen uiteindelijk internet-televisie gaan maken, interactief, met veel inbreng en zelfs sturing door de gebruikers.
Dat is echt dé toekomst.

Powned TV zal wat dat betreft een verwijzing kunnen worden naar die grotere, achterliggende internet-producties. 
Wij vinden dat als FOK!, vanwege ons tov GeenStijl TV superieure FOK!tv erg belangrijk. We zijn gek op internet en geloven heilig in de kracht er van. Dus bij nieuwe ontwikkelingen doen we graag mee, of dragen indien mogelijk een steentje bij!

Natuurlijk wordt FOK! er ook beter van, want misschien hoor je ons binnenkort wel gewoon in de auto op je radio.  Kortom; help PowNed, help FOK! én help jezelf (want meer PowNed op tv betekent minder Jan Smit en minder EO op tv!) en klik nu hier !

En vergeet niet; de GeenStijl reaguurderts hebben WEL gewoon voor hun abonnement op PowNed moeten dokken waar wij FOK!kers 'm gewoon gratis scoren.  Alleen daarom moet je 'm al gratis afnemen natuurlijk! 
 
Update voor geïnteresseerden:
Om 20:00 stond de teller op 176 aanmeldingen.  Keep 'em comin' ! 
 
Update 09:10 uur:
Om 9 uur stond de teller op 290 aanmeldingen.
 
Update 19:50 uur:
De teller staat op 408 stuks inmiddels... 
 
Update 07:30 uur:
468