Uitslag Ajax - FC Volendam

Ajax heeft opnieuw niet weten te winnen in de eredivisie. Tegen Volendam werd het in de Johan Cruijff Arena 1-1, waardoor de Amsterdammers nu zeven wedstrijden op rij niet heeft kunnen winnen in de competitie.

Ajax had tegen Volendam het overwicht, maar kwam het moeilijk tot kansen tegen de ploeg van coach Wim Jonk. Bij rust werd er ook niet gescoord en in de tweede helft werd het er niet beter op voor de Amsterdammers. In de tweede helft kwam de ploeg van Alfred Schreuder ook nog eens op achterstand nadat Damon Mirani uit een vrije trap raak kopte.

Ajax kon nog steeds amper kansen creëren tegen Volendam. Na een lange bal op invaller Lorenzo Lucca die doorkopte op een andere invaller Mohammed Kudus wist Ajax te scoren. in het restant van de wedstrijd probeerde Ajax het nog wel, maar zou het uiteindelijk gelijk blijven, waardoor Ajax opnieuw punten in de eredivisie verspeeld.