Free-to-play Tom Clancy’s The Division: Heartland en meer aangekondigd

Ubisoft heeft Tom Clancy’s The Division: Heartland aangekondigd. De nieuwe titel wordt free-to-play en komt in 2021-22 naar pc, consoles en cloud-platformen.

Tom Clancy’s The Division: Heartland wordt geleid door Red Storm Entertainment, een studio die al eerder nauw betrokken is geweest bij de ontwikkeling van andere The Division-games. Tevens komt The Division-franchise naar mobiele telefoons. Wil je niet gamen, maar wel meer The Division, dan is er nog een boek en een Netflix-film op komst.

"In de afgelopen 5 jaar is The Division uitgegroeid van een zeer ambitieus project bij Ubisoft, tot een wereldberoemde franchise die 40 miljoen unieke spelers bereikt", legt Alain Corre, executive director van Ubisoft EMEA, uit. "We zijn erg trots op wat onze teams hebben bereikt met deze franchise en het geweldige universum dat ze hebben gecreëerd. Het potentieel en de diepgang hiervan stelt ons in staat om nieuwe en spannende content te verkennen die zowel trouwe langetermijnfans van The Division als nieuwe fans zal plezieren."

The Divison 2 krijgt als onderdeel van een update die eind 2021 verschijnt nieuwe content, waaronder een nieuwe gamemodus en nieuwe methoden om te levelen. Ubisoft Massive, met steun van Ubisoft Boekarest, leidt de ontwikkeling van deze nieuwe content. Meer details over deze nieuwe update volgen later.

Tom Clancy’s The Division 2 is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is de game backwards compatible en daardoor speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S in 60 fps.

Tom Clancy's The Division: Heartland