Uitslag VVV-Venlo - ADO Den Haag

ADO Den Haag heeft in de Eredivisie goede zaken gedaan door uit met 0-2 te winnen bij directe concurrent VVV-Venlo. De ploeg uit de residentiestad klom hierdoor naar plek negen met dertien punten uit negen duels, een puntje meer dan VVV dat tiende staat.

VVV kreeg in de eerste helft de beste kansen, maar Thy raakte met zijn schot beide palen, terwijl Labylle op doelman Zwinkels stuitte. Ook Thy vond de goalie nog een keer op zijn weg, terwijl ADO alleen via Lorenzen een keer gevaarlijk kon worden.

Na rust opende Falkenburg namens ADO de score, waardoor hij al voor zeven eredivisieclubs gescoord heeft. VVV trok hierop ten aanval, maar de lange ballen waren geen probleem voor de verdediging van ADO. Uit een counter deede Johnsen de genadeklap uit.