PC Gaming Show weer aanwezig op E3

Tijdens het E3-evenement van dit jaar zal ook de PC Gaming Show weer van de partij zijn. De PC Gaming Show is een initiatief van gametijdschrift PC Gamer, dat dit jaar gesponsord wordt door Intel, en focust op zowel pc-games als gaminghardware.

Het is de derde keer op rij dat de PC Gaming Show aanwezig is op de E3-beurs in Los Angeles. Dat ditmaal Intel als (hoofd)sponsor fungeert is opvallend omdat in 2015 en 2016 aartsconcurrent AMD die positie bekleedde.

"De PC Gaming Show biedt een uitstekend podium voor de pc community, en Intel is blij om samen te mogen werken met partners uit de industrie om de kracht van dit platform ten toon te stellen", aldus Gregory Bryant, een der topmannen bij Intel. Verdere aanwezigen tijdens de pc-showcase zijn onder andere ontwikkelaars Bohemia Interactive (Operation Flashpoint, ARMA) en Tripwire Interactive (Killing Floor, Red Orchestra). Terugkerend gastheer voor de PC Gaming Show is StarCraft-god Sean 'Day9' Plott.

De PC Gaming Show is op maandag 12 juni aan de beurt, om 19:00 onze tijd. De livestream is te volgen via het Twitch- of YouTube-kanaal van PC Gamer.