Bosz verwacht meer puntenverlies Feyenoord

Ajax-trainer Peter Bosz denkt dat Feyenoord nog meer punten gaat verspelen in de strijd om de titel in de Eredivisie. Feyenoord speelde zondag met 2-2 gelijk tegen PEC Zwolle en doordat Ajax zaterdag met 5-1 won van NEC is de achterstand van de Amsterdammers op de Rotterdammers nog maar één punt.

"Thuis gaat het makkelijker, maar uit hebben ze het lastig", vertelde Bosz tegen Ziggo Sport. De koploper gaat nog punten verspelen, zo denkt men in het Ajax-kamp. "Dat heeft ook te maken met de wedstrijd die wij tegen Feyenoord speelden. We waren overtuigend, Feyenoord juist niet. Dat voedt de verwachting dat zij niet  al die wedstrijden gaan winnen. Dat hebben ze tegen PEC weer laten zien."

Feyenoord neemt het in de laatste vier speelrondes nog op tegen FC Utrecht (thuis), Vitesse (uit), Excelsior (uit) en Heracles Almelo (thuis). Ajax speelt nog tegen sc Heerenveen (thuis), PSV (uit), Go Ahead Eagles (thuis) en Willem II (uit). De Rotterdammers moeten minstens één keer niet winnen wil Ajax kampioen worden, maar de club uit Amsterdam moet dan wel alle wedstrijden zelf winnen.