Roadmap Destiny deels bekendgemaakt

In de wekelijkse update die Bungie vorige week online heeft gezet, lichten zij een tipje van de sluier op betreffende de roadmap voor Destiny. Al eerder lekte uit dat Destiny 2 waarschijnlijk in 2017 zou uitkomen, maar nu is ook bekendgemaakt wat we voor die tijd nog kunnen verwachten.

Te beginnen met een grotere update die gepland staat voor dit voorjaar. Hierin geeft Bungie aan dat het maximaal te behalen light level aanzienlijk zal worden verhoogd en dat om dit level te bereiken nieuwe PvE content en nieuwe gear zal worden uitgebracht. Interessant hierbij is dat bewust wordt genoemd dat de de focus zal liggen op een 'fun experience' en 'replayability', twee aspecten die door de community vaak als zwakte worden aangeduid bij het huidige Destiny.

Later dit jaar zal er vervolgens een nieuwe, grote uitbreiding worden uitgebracht, vermoedelijk in de lijn met de in september uitgebrachte uitbreiding The Taken King. Tenslotte bevestigd Bungie dat Destiny 2 inderdaad gepland staat voor release in 2017. Verdere details over de update, de uitbreiding en het vervolg zijn nog niet bekendgemaakt.