[NBA] Heat op voorsprong tegen Pacers

Miami Heat is op een 2-1 voorsprong gekomen in de Eastern Conference-finale van de NBA tegen Indiana Pacers. De ploeg uit Florida kwam zaterdagavond in eigen huis terug van een fikse achterstand en won met 99-87.

De Pacers waren het duel sterk begonnen en pakten in de eerste helft een voorsprong van 15 punten. Pas in het derde kwart kwam Miami op gelijke hoogte, onder anderen dankzij Lebron James. De grote man aan Miami-zijde werd met 26 punten topscorer. Dwyane Wade en Ray Allen droegen met respectievelijk 23 en 16 punten ook bij aan de zege.

Miami heeft nog twee overwinningen nodig om de landelijke finale te bereiken. Maandag staat de volgende wedstrijd tegen de Pacers op het programma in Miami.