Madonna's dure lingerie

is gestolen. Tijdens een fotoshoot van Madonna is vorige maand voor meer dan drieduizend dollar aan haar ondergoed gestolen. Dat schrijft de Amerikaanse krant New York Post vrijdag. In totaal zijn twaalf bh's, vijf strings en vier slipjes van ontwerper Deborah Marquit verdwenen.

Madonna ging in New York op de foto voor het Italiaanse mannenblad L'uomo Vogue. De lingerie werd vervolgens opgeruimd en in een tas onder de tafel gelegd. Aan het einde van de fotoshoot kwamen de medewerkers erachter dat de ondergoed was gejat.

De stylist die de zangeres aankleedt voor de reportage, kreeg de lingerie van Marquit in bruikleen. De ontwerper in geschokt dat haar stukken zijn gestolen. "Ik weet niet wat ik moet doen en ik hoop dat alles wordt gevonden", zegt ze. Marquit denkt niet dat de lingerie is gestolen door mensen die meewerkten aan de fotoshoot. "Zoiets is nog nooit eerder gebeurd. Er zijn heel veel mensen bij zulke reportages betrokken."

De stylist en haar team moeten, als de stukken niet worden teruggebracht, opdraaien voor de kosten. "Ze zit ons al sinds het begin op de huid", zegt een medewerker over Marquit. "We zijn wanhopig want het is heel erg oneerlijk."