FOK! wat een weer... Vrij veel bewolking

Terwijl de winter in Amerika hard toeslaat, hebben wij gisteren juist één van de zachtste dagen ooit meegemaakt. In januari dan welteverstaan. Na wat regen in de ochtend klaarde het  's middags even op. Vervolgens trokken er een aantal fikse buien over het land met alles erop en eraan. Vandaag is het iets rustiger qua wind, maar er is wel vrij veel bewolking.

Met name in de ochtend kan de zon nog even schijnen, maar in de middag is het dan overwegend bewolkt en dan kan er ook weer wat regen gaan vallen. Het blijft met 9 graden nog steeds zeer zacht. De wind draait naar zuid- tot zuidoost en is matig tot vrij krachtig.

Morgen valt het wel mee met het weer. Er is wat meer zon, al blijft het waarschijnlijk niet overal droog. Wel is het met een graad of 7 iets frisser, maar op maandag en dinsdag komen we met een beetje geluk weer boven de 10 graden uit. De winter is heel, héél ver weg.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 VakPor
We blijven met KlapMongeaul nog even in de vakantiesfeer.

Vakpor2
Een heerlijk zonnetje en een graad of 18 was het aldaar...

Vakpor3
Dit alles in de omgeving van Tavira.