Marco Borsato in clip voor titelsong Feuten-film

Marco Borsato is te zien in de nieuwe videoclip van het nummer 'Onder Je Lokken' van rapper Ronnie Flex voor de film Feuten: Het Feestje. De zanger komt heel even zogenaamd als rapper voorbij. De clip, waarin Ronnie Flex heftig flirtend te zien is met actrice Evita Rozenberg, werd woensdag gelanceerd.

Speciaal voor de film bracht Ronnie Flex een aangepaste versie van zijn nummer 'Onder Je Lokken' uit, compleet met nieuwe videoclip. De rapper schreef het originele nummer over vrouwen in het algemeen. "Dat ging over mijn deceptie over de jonge vrouw. Hoe ze je als jonge jongen bedriegen. Voor deze film heb ik het helemaal omgegooid. Tekstueel gaat het nu meer over één specifiek meisje", zegt de rapper in een persbericht van distributeur Independent Films.

De eerste versie van 'Onder Je Lokken' behoort al een tijdje tot de vaste nummers die Ronnie Flex tijdens zijn live shows speelt. "Het is echt een live-favoriet", zegt hij trots.

Feuten: Het Feestje is een chronologisch vervolg op de succesvolle televisieserie, maar vertelt een opzichzelfstaand verhaal. In de film begint het nieuwe studiejaar voor studentencorps H.S.C. Mercurius met een gigantisch inschrijffeest. Eeuwige student Olivier de Ruyter, een rol van Tim Murck, vecht een conflictje uit met de politie die genoeg heeft van de overlast die Mercurius in de buurt veroorzaakt. Intussen heeft advocaat Bram Wagtmans, gespeeld door Manuel Broekman, heimwee naar zijn oude studentenleven en besluit hij die avond, voor het laatst, met zijn vrienden helemaal naar de klote te gaan op de sociëteit.

Het derde seizoen van de serie is momenteel op de maandagavond te zien op Nederland 3.


Marco Borsato in clip voor titelsong Feuten-film (Foto: Novum)