[Ligue 1] Olympique Marseille wint niet van SC Bastia

Olympique Marseille heeft niet van SC Bastia weten te winnen. Op Corsica bleef het 0-0. Door het doelpuntloze gelijskpel verliest Marseille een klein beetje de aansluiting met de top-vier in Frankrijk. Jordan Ayew speelde zijn honderdste wedstrijd voor de bezoekers. Opvallend was dat André-Pierre Gignac door zijn trainer Elie Baup op de bank werd gehouden. De spits viel in de 79e minuut in voor jubilaris Ayew.

Maar ook Gignac wist net als zijn ploeggenoten in de eerste tachtig minuten geen doelpunt te maken. Omdat ook de spelers van SC Bastia het net niet wisten te vinden, eindigde de wedstrijd zoals die ook begonnen was: in 0-0.

Door het gelijkspel komt Marseille op elf punten uit zes wedstrijden. Ook Paris Saint-Germain staat op elf punten, maar de Parijzenaars hebben nog een wedstrijd tegoed. SC Bastia blijft hangen in de middenmoot met acht punten uit zes duels.