FOK! wat een weer...Meeste regen in het zuiden.

Goedemorgen! Gisteren was het op veel plaatsen een vriendelijke dag. Er vielen nog wel een paar buien, maar op andere plaatsen heeft de zon een groot deel van de middag geschenen. De regen kwam gelukkig pas in de avond zodat veel mensen er maar weinig van mee hebben gekregen.

Vandaag schijnt in de ochtend nog even de zon, maar al snel neemt de bewolking toe en voor de verandering volgt er opnieuw regen. Wél is het zo dat de meeste regen in het zuiden gaat vallen, terwijl er in het noorden meer sprake is van een druilerig weerbeeld. Net als gisteren loopt de temperatuur op naar 8 graden en de wind draait aan het einde van de dag naar het noorden toe en is matig tot vrij krachtig.

Morgen zouden we het wel eens de hele dag droog kunnen gaan houden. Dit lijkt trouwens ook meteen de laatste nacht van dit jaar te worden waarop het in de nacht tot lichte vorst kan komen. Verder wachten de winterliefhebbers nog steeds op een verandering van het weer, maar ook nu laten de weerkaarten weinig zien wat tot weersomslag kan gaan leiden.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

ZonsondergangKlapMongeaul is op vakantie in Portugal en daar was het gisteren bijna 20 graden. Op het terras en een biertje erbij. Heerlijk!