FOK! wat een weer...Droevig herfstweer

Goedemorgen! Ook vandaag zullen we het weer met droevig herfstweer moeten doen. De bewolking zal opnieuw overheersen en geregeld valt er wat regen of een bui. De wat meer aanhoudende regen valt vooral in het zuiden en oosten, terwijl er langs de kust wat meer kortere buien zullen vallen en hierbij is er nog steeds een kleine kans op onweer. Vergeleken met gisteren veranderd er vandaag dus erg weinig in het weerbeeld.

Toch zijn er ook wel een paar opklaringen mogelijk en ziet het er even iets lichter uit buiten. De wind waait vandaag nog steeds uit het zuidwesten en is langs de kust krachtig tot hard, maar in het binnenland is de wind vooral vlagerig van karakter. De temperatuur is met 9 graden vanmiddag vrijwel vergelijkbaar met gisteren. Morgen lijkt het overal wat vriendelijker weer te gaan worden, want er is wat meer zon en de wind neemt geleidelijk iets in kracht af. Aan de temperatuur veranderd er helemaal niets.

November is in het noordwesten van het land wederom erg nat begonnen, want opnieuw vielen er daar in de nacht van donderdag op vrijdag soms zware regen- en onweersbuien en liepen de regenmeters plaatselijk weer goed vol. Ook kwam het op veel plaatsen tot hagel. Gisteren overdag viel het daar met de buien wel mee en viel de meeste neerslag meer landinwaarts.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Kleine opklaringHet was gisteren bewolkt maar droog. Slechts een kleine opklaring was er hier zichtbaar.