Chat live met The Wolverine-team

Fans over de hele wereld zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de live chat met Hugh Jackman en regisseur James Mangold vanaf de set van The Wolverine in Sydney, Australië. Via FOK!film kan je de live-chat op maandag 29 oktober volgen.

Update 20.55 uur

De chat gaat over vijf minuten van start. Hieronder is de livestream te zien.

Update 13.30 uur

Vanavond om 21.00 uur start de chat met Jackman en Mangold. Hou FOK!film dus goed in de gaten.

Origineel bericht: 23-10-2012

Op 29 oktober om 21.00 uur start er een live-chat met de twee van The Wolverine-film. Marvel Studios Agent M zal de chat hosten en de fans toegang geven tot de set van de film. Hugh Jackman en James Mangold geven zelf de details in een video, welke je hieronder kan bekijken.

Heb je vragen aan Jackman en Mangold? Via de Facebook-pagina van The Wolverine kan je vragen inzenden. Ook via Twitter worden vragen uitgezocht. Om via dit sociale netwerk vragen in te zenden kan je gebruik maken van de hashtag #TheWolverineLive.

Logan, de onsterfelijke krijger en outsider, bevindt zich in Japan. Eenmaal daar kruist hij zijn adamantium klauwen met een samuraizwaard, dat eigenaar is van een onbekende uit het verleden van Logan. Wat volgt is een epische strijd dat Wolverine voor altijd zal heugen.

The Wolverine draait vanaf 25 juli 2013 in de bioscoop.