'VN valt Texas binnen'

De meeste tegenstanders van Obama zijn vehement tegen belastingen. Zo niet Tom Head. Deze Texaanse rechter wil juist dat er extra belasting wordt geheven om veiligheidsmaatregelen te nemen voor de mogelijke herverkiezing van Obama in november.

Deze visionair waarschuwt voor het ergste: "[Obama] zal proberen de soevereiniteit van de VS over te geven aan de VNWat zal dan gebeuren? Ik denk het ergst denkbare - burgelijke onrust, burgelijke ongehoorzaamheid misschien zelfs burgeroorlog". Ook Obama's reactie daarop is kant en klaar voor deze schrandere Texaan: "Wat zal er gebeuren [..] als het volk dat doet? Hij gaat VN-troepen sturen."

Ondertussen is de VN bezig met een campagne van desinformatie, want ze ontkennen alles. Martin Nesirky, de woordvoerder van de secretaris-generaal van de VN, noemt het volslagen onzin. Later voegde hij nog toe: "Niemand, zelfs niet de VN zou problemen zoeken met Texas", een woordspeling op de Engelse slogan 'Don't mess with Texas'.

Gelukkig heeft onze rechtvaardige rechter al besloten de VN-invasie niet te tolereren: "Ik wil ze niet in Lubbock County. Ik ga voor de pantservoertuigen staan en zal zeggen: 'Jullie komen hier niet binnen.'" Jammer genoeg voor die perfide VN is de weerstand tegen de op handen zijnde invasie onlangs verdubbeld, want de sheriff van Lubbock County heeft Head zijn steun toegezegd.