Feyenoord verlengt contract Lamprou

Feyenoord heeft een principeakkoord met reservedoelman Kostas Lamprou bereikt. Als de keeper bijtekent ligt hij tot 2015 vast in Rotterdam.

Technisch directeur Martin van Geel is lovend over de 20-jarige Lamprou op de officiële website van Feyenoord. "Hij speelt al langere tijd voor deze club en past bij Feyenoord. We zien een mooie toekomst voor hem weggelegd."

De sluitpost zelf was ook verheugd over het bijna voldongen feit. "Ik ben hier echt heel blij mee. De club is tevreden over mij en ik ben tevreden over de club. Als jeugdspeler was het een droom om het eerste elftal te halen. Dat is gelukt. Ik ben nu tweede keeper, dus ik moet nog even geduld hebben."

Lamprou heeft een duidelijke doelstelling: eerste keeper worden in De Kuip. "Als mijn kans komt, moet ik die grijpen. Het is een goed teken dat de club nu met mij door wil. Ik werk elke dag hard om mezelf verder te ontwikkelen. De club ziet die ontwikkeling gelukkig ook."

Lamprou maakte dit seizoen al één keer zijn opwachting. De 20-jarige Griek speelde mee in het verloren bekerduel met Go Ahead Eagles.