'Plage' favoriete zomerhit van 3FM-luisteraars

Het weer mag dan al de gehele zomer pet zijn, Nederland heeft een zomerhit nodig. Zo gaat dat nou eenmaal in ons land.

Net als elk jaar hadden we weer een berg nummers om uit te kiezen. Bijvoorbeeld Danza Kaduro, Mr. Saxobeat, Loca People of het Give Me Everything met een bijdrage van onze eigen Afrojack. Als het aanbod zo gevarieerd is, kan je de keuze natuurlijk het beste overlaten aan mensen die er verstand van hebben. De DJ's van 3FM bijvoorbeeld, met in het bijzonder Michiel Veenstra. Hij zette een aantal hits voor de luisteraars van de jongerenzender op een rijtje.

De winnaar was niet een van de bovengenoemde hits, maar Plage van Crystal Fighters. Geef de stemmers eens ongelijk, want iedereen kent inmiddels de zin 'Do You Want To Go To The Plage With Me', radio DJ's vinden het maar al te leuk om na het draaien antwoord op de vraag te geven om vervolgens met een slechte radiobrug bij het weerbericht te belanden en zelfs de luisteraars van Sky Radio is deze hit niet onthouden.

De hit van de Spaans/Engels/Amerikaanse groep staat al drieëntwintig weken in de Single Top 100 en liet Mr. Saxobeat van Alexandra Stan en Loca People van Sak Noel achter zich.


Crystal Fighters scoort de Zomerhit van 2011 volgens 3FM