Motta wil bij Internazionale blijven

Thiago Motta is niet van plan om te vertrekken bij Internazionale. De middenvelder wil graag een nieuw contract ondertekenen.

Motta staat nog tot 2013 onder contract bij Inter, maar zou zijn contract graag willen verlengen. De middenvelder werd veel in verband gebracht met een transfer. Onder meer AS Roma, Napoli, Zenit St. Petersburg en rivaal AC Milan zouden interesse in hem hebben. Volgens zijn zaakwaarnemer Dario Canovi denkt zijn speler echter absoluut niet aan een vertrek.

"Hij wil blijven en een nieuw contract ondertekenen. Maar als Inter besluit om hem te verkopen, dan zal hij elke aanbieding goed bekijken", zo vertelt Canovi tegen Top Calcio 24. "Ik ken hem al sinds zijn achttiende en andere clubs bij voorbaat afwijzen is niet netjes. We kijken naar de positieve en negatieve kanten van elke aanbieding."

Motta kwam in 2009 over van Genoa. Bij Inter komt hij lang niet altijd aan spelen toe. Dit seizoen kwam de middenvelder slechts negentien competitieduels in actie. Motta is een geboren Braziliaan, maar heeft Italiaanse nationaliteit aangenomen.