Bulykin vertrekt waarschijnlijk bij ADO

Dmitry Bulykin acht de kans klein dat hij ook volgend seizoen de clubkleuren van ADO Den Haag verdedigt. De 31-jarige Rus meldt op sports.ru dat hij alles geweldig vindt bij de Residentieclub, maar graag op een hoger niveau wil spelen. De spits kreeg al vele aanbiedingen, maar wacht tot het eind van het seizoen met het nemen van een beslissing.

"Niemand weet waar ik volgend seizoen speel, zelfs mijn manager niet," meldt Bulykin. "We buigen ons eind mei begin juni over de kwestie. Ik heb enkele goede aanbiedingen, maar die moeten met Anderlecht besproken worden. We zien wel hoe het loopt. Misschien keer ik zelfs terug bij Anderlecht."

Bulykin werd in de zomer gehuurd van Anderlecht, dat hem in 2009 oppikte bij Bayer Leverkusen. In Brussel kwam de goaltjesdief nauwelijks aan spelen toe, waarna hij aan Fortuna Düsseldorf werd verhuurd. Bij ADO bloeide de sterke spits op en kwam hij tot 21 treffers in 29 duels.

Anderlecht is in het bezit van de transferrechten van Bulykin. ADO wil de kopsterke aanvaller dolgraag overnemen van de Belgen, maar kan niet voldoen aan de vraagprijs.