Stefan / SunChaser in het ziekenhuis

In de avond van donderdag op vrijdag heeft onze oerfokker Stefan, ook bekend als SunChaser, een hersenbloeding gehad. Deze heeft onder andere de armfunctie aan de rechterzijde en de spraak aangetast. Stefan ligt momenteel in het ziekenhuis, maar heeft inmiddels al gepost. Naar omstandigheden gaat het goed met hem.

Stefan is binnen FOK! al jaren actief op veel gebieden. Zo was hij actief als columnist, deed hij een tijdje FOK!radio, maakt en presenteert hij FOK!tv, is hij nieuwsposter, houdt hij zich bezig met de polls etc.

Achter de schermen was het al langer bekend, maar na een tweet vanmiddag van Stefan is men ook voor de schermen op de hoogte van z'n situatie.

Langs deze weg willen wij als crew onze steun betuigen aan Stefan en zijn vriendin Mirjam in deze zware tijd en we hopen dat hij snel weer naar huis mag en kan gaan revalideren.

FOK! houdt van je ouwe piemol, en we zijn blij dat je in ieder geval je gevoel voor humor hebt gehouden, getuige je tweet:

"mijn is stefan. Ik lig in het ziekenhuis. heb n hersenbloeding gehad, t goede nieuws: ik heb hersens! het slechte nieuws ik lijk op Stallone"

Beterschap!

Update 06-03 18.29 uur
Zojuist is op het forum de eerste video van SunChaser vanuit het ziekenhuis geplaatst.