Film over Lindsay Lohan in de maak

De eerste film die het leven van Lindsay Lohan persifleert is in de maak. Model en nieuwbakken actrice Lydia Hearst Shaw neemt de rol van Lohan op zich in de komedie, getiteld Dogs in Pocketbooks. Dat schrijft de Amerikaanse krant New York Times.

"Lydia speelt de brutale filmgodin Amber Lynn Cox die steeds weer naar de afkickkliniek moet, problemen heeft met justitie en achtervolgd wordt door hebberige persagenten, paparazzi en stalkers - het is allemaal duidelijk gebaseerd op Lindsay Lohan", zegt scenarist Charles Casillo.

De filmmaker is vooral bekend van zijn hoofdrol in de korte film Fetish die eerder dit jaar uitkwam. Hierin probeert een uitgerangeerde actrice, een rol van Joan Collins, weer in de spotlights te komen door het aan te leggen met een jonge, populaire talkshowpresentator. De 77-jarige diva is ook in Dogs in Pocketbooks te zien, waarin ze een doorgewinterde persagent speelt.

Casillo benadrukt dat de film niet gemeen bedoeld is naar Lohan. "Ze heeft hier zelf ook al vaak genoeg grappen over gemaakt. De film is meer een satire op de ronduit geschifte mensen die zich om haar heen verzamelen en de situaties die daaruit voortvloeien. Het is een satire op de hedendaagse obsessie met beroemdheid."

De opnames voor Dogs in Pocketbooks gaan in februari in Los Angeles van start. Een premièredatum is nog niet bekend.


Film over Lindsay Lohan in de maak (Foto: Novum)