Werkster plast in thee bazin

Een Hongkongse rechter heeft een 25-jarige huishoudster drie maanden celstraf gegeven. De Indonesische vrouw heeft namelijk in de thee van haar werkgeefster geplast. Volgens de werkster verleende ze haar 44-jarige bazin hiermee overigens nog een gunst ook.

De bewoonster van het huis kwam onlangs op een zondagochtend thuis en wilde na het ontbijt een kopje thee drinken. Na een slokje te hebben gedronken, vond ze het naar urine smaken. Het gekookte water voor de thee bleek ook gelig te zijn, zo ontdekte ze.

Nadat ze ook haar man had laten proeven, liet ze haar thee in een laboratorium onderzoeken. De tests bewezen dat er inderdaad urine in de thee zat en ze deed aangifte bij de politie. Tijdens het verhoor gaf de dienstmeid toe dat ze in de waterkoker had geplast, om zo haar bazin middels thee urine toe te dienen.

De jonge vrouw dacht echter een goede daad te hebben verricht. Ze vertelde van een vriend te hebben gehoord dat het gebruikelijk is om in het drinken van een werkgever te plassen. Zo hoopt men geluk te brengen op het werk.

De rechter wilde echter niets van het verweer weten. "Het is een misdaad en schadelijk voor het menselijk lichaam", oordeelde hij. De magistraat heeft de vrouw dan ook voor drie maanden achter tralies gezet.


Uiteraard is er weer een mooie animatie van gesmeed...