Acht duels Jupiler League afgelast

Door het winterse weer gaan er in elk geval al twee wedstrijden vanavond niet door in de Jupiler League. Waarschijnlijk zullen er meer volgen. 

FC Emmen - Cambuur Leeuwarden gaat niet door omdat het veld te gevaarlijk is voor de spelers. Door de combinatie van vorst en sneeuw is de grasmat glad en bovendien niet egaal.Dit meldt FC Emmen op haar website.

Ook de wedstrijd tussen Telstar en RKC Waalwijk gaat niet door. Het veld in het Tata Steel Stadion is onbespeelbaar.

Update 10:50 uur

De wedstrijd van Go Ahead Eagles tegen Veendam van vanavond gaat ook niet door. Het veld is onbespeelbaar wegens sneeuw- en ijsresten. Daarnaast is ook AGOVV Apeldoorn - Helmond Sport afgelast.

Update 11:07 uur

De wedstrijd FC Eindhoven - RBC Roosendaal voor vanavond is ook afgelast. Door sneeuwval en de weersvoorspellingen kan het duel geen doorgang vinden. Dit meldt FC Eindhoven. Tevens werd bekendgemaakt dat de wedstrijd in elk geval ook komende maandag niet gespeeld gaat worden. FC Den Bosch - Fortuna Sittard gaat om dezelfde reden ook niet door.

Update 11:20 uur

Almere City FC heeft bij de KNVB aangegeven dat er in principe gespeeld kan worden. De wedstrijd Almere City FC – Sparta Rotterdam blijft daarom vooralsnog op het programma staan. Ook het veld van MVV is vanmorgen goedgekeurd en  MVV - FC Zwolle gaat vooralsnog door.

Update 11:29 uur

Ook het veld van FC Dordrecht is afgekeurd. FC Dordrecht - FC Volendam gaat daarom ook vanavond niet door.

Update 15:25 uur

Almere City - Sparta is alsnog afgelast. Het veld is bespeelbaar, maar door de situatie op de weg kan de selectie van Sparta niet op tijd in Almere komen

Update 16:00 uur

Ook na een herkeuring is het veld van MVV in Maastricht goedgekeurd. De wedstrijd tegen FC Zwolle, die om 20:00 uur begint, gaat dan ook gewoon door.