Tot level 61 in Borderlands DLC

UPDATE 17:00: Blijkbaar gaat morgen pas de DLC van Borderlands online. Graeme Boyd twitterde dat een paar uur geleden. De PC en PS3 versie zijn vooralsnog niet vertraagd. General KnoXX zelf heeft trouwens ook van zich laten horen op twitter.

Oorspronkelijk bericht: 2K Games heeft vandaag laten weten dat de nieuwe DLC voor Borderlands, genaamd The Secret Armory of General Knoxx, vandaag op Xbox Live zal verschijnen. De DLC belooft dubbel zoveel pret als Dr Zed's Zombie Island en een verhoogde levelcap, tot 61. Xbox Live zal als eerste aan de slag kunnen, voor 800 Microsoft Points (ongeveer €10). Op donderdag zal de PC en de PS3 mee kunnen doen, voor dezelfde prijs.

The Secret Armory of General Knoxx gaat verder na het einde van de game zelf, met een compleet nieuwe gebied om te verkennen, inclusief nieuwe voertuigen en vijanden. Ook zijn er een nieuw soort wapens beschikbaar, de pearlescent, die de allerbeste in de game zullen worden. Waar meerdere spelers nogal teleurgesteld waren over de kwaliteiten van de huidige oranje wapens, verzekerde de ontwikkelaar dat deze soort écht beter zal zijn. Ook reageerden ze met General Knoxx op de kritiek die Borderlands kreeg over het einde. Ze beloven dat de 'end-game loot' een stuk beter zal zijn.