Uitslagen Jupiler League inhaalronde 22

Vanavond werd in de Jupiler League het restant van de 22e speelronde afgewerkt. Hieronder vind je alle uitslagen, de vernieuwde stand, de topscorers en het programma voor aankomende week.

Het duel tussen de nummer drie en vier, Go Ahead Eagles en Excelsior, is geëindigd in een overwinning voor Go Ahead. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Reimerink, hij deed dit in de 54e minuut. Go Ahead staat nu op zes punten van de ploeg uit Rotterdam. De club uit Deventer blijft wel derde staan, met net zoveel punten als de nummer twee Cambuur Leeuwarden, en één punt minder dan koploper De Graafschap

FC Volendam boekte vanavond een ruime overwinning op Telstar. De ploeg kwam nog wel op achterstand in de 22e minuut door een doelpunt van Tesselaar, maar twee minuten later kwam Telstar met tien man te staan (Marengo kreeg rood) waarna De Lange de penalty binnenschoot. Vijf minuten later was het Tuyp die de Volendammers op voorsprong bracht, kort daarna gevolgd door de 2-2 van Plet. Telstar kwam hierna niet meer in het spel voor en Volendam kon uitlopen naar een 6-2 overwinning door doelpunten van opnieuw Tuyp, Van Zaanen, Bakens en Kramer. De score had zelfs nog hoger kunnen zijn, maar Tuyp miste in de 79e minuut een penalty en verzuimde zo zijn derde van de avond te maken.

Het duel tussen FC Emmen en MVV werd afgelast. Deze wedstrijd wordt volgende week ingehaald.