FOK!radio: OV-chipkaart onbegrijpelijk voor studenten

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Het was een spannende dag vandaag voor zowel studenten als de openbaar vervoerbedrijven. De traditionele OV jaarkaart voor studenten is vervangen door een digitale variant: de OV-chipkaart. Studenten moeten nu door het hele land met de nieuwe kaart reizen. Althans, zo is de theorie. In de praktijk is er een hoop gedoe. Veel studenten hebben geen nieuwe kaart gekregen, kunnen hem niet activeren of zien door de bomen het bos niet meer. Dat merken ze heel goed bij de studentenvakbond LSVB. Daar stond de telefoon vandaag roodgloeiend. Daarom gaan we bellen met voorzitter Gerard Oosterwijk en vragen hem de puinhoop op een rijtje te zetten. Luisteren dus, vanavond vanaf 20:00 uur. Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

De columnisten van de FOK!frontpage laten wekelijks hun kunsten horen in FOK!radio. Deze week hoor je binsmeister. Dus steek de kaarsen maar vast aan en leg het tijgervelletje op z'n plek!! Wil je zelf nog wat kwijt in de uitzending, bel ons dan op 030-3200406 (normaal tarief).

Meer FOK!radio? Meld je dan aan voor http://fokradio.hyves.nl ! Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?


FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.
Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AACTegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!

De radiocolumn van deze week lees je hier.