Lazio is een optie voor Cruz

De transfervrije Julio Ricardo Cruz heeft de clubs voor het uitkiezen. Volgens zijn zaakwaarnemer staat de Argentijnse aanvaller positief tegenover een overstap naar SS Lazio.

De naam van Cruz is al in verband gebracht met AS Roma, Napoli en Fiorentina. SS Lazio is de laatste die belangstelling zou hebben getoond. De zaakwaarnemer van Cruz beweert dat de spits niet bij voorbaat 'nee' zal zeggen tegen een transfer naar de Italiaanse bekerwinnaar.

"Ik heb nog geen contact gehad met Lazio, maar het is een grote club en Julio zal een aanbieding van hen zeker in beraad nemen," aldus Jorge Cyterszpiler tegenover Sky Sports. "Wanneer hij over zijn toekomst beslist? De deadline is pas op 31 augustus, dus hij heeft nog genoeg bedenktijd."

Julio Ricardo Cruz speelde al vanaf 2003 bij Internazionale, maar het contract van de oud-Feyenoorder werd daar niet verlengd. Eerder ketste een transfer naar het Panathinaikos van trainer Henk ten Cate af, omdat beide partijen er niet uit kwamen over het salaris.