"Cissé wil liever naar Twente"

De transfersoap rondom Cissé lijkt zijn apotheose te naderen.Volgens Mario Been is de komst van Sekou Cissé naar Feyenoord beklonken, maar in Enschede denkt men daar anders over.

Volgens Joop Munsterman, de voorzitter van FC Twente, geeft Cissé de voorkeur aan een overstap naar de Grolsch Veste. "Ik heb dinsdagavond zijn zaakwaarnemer nog gesproken en die vertelde ons dat hij naar Twente wil", stelt Munsterman in TC Tubantia.

De preses houdt dus hoop op de komst van Cisse, maar kent ook twijfels. "Of hij ook echt naar Twente komt? Dat durf ik pas te zeggen als hij bij ons op het veld staat." FC Twente claimde eerder al een persoonlijk akkoord te hebben met de Ivoriaan, maar bereikte geen overeenstemming met Roda over de transfersom.

Feyenoord slaagde daar wel in, want coach Mario Been liet dinsdag weten dat de deal rond was. "De grote baas fluisterde in mijn oor dat het rond is. Ik ben heel blij met hem. Cissé is een talentvolle jongen die op meerdere plaatsen inzetbaar is. Hij is een jongen met enorm veel potentie. Hij is snel en fysiek heel sterk", zegt de Rotterdamse oefenmeester in het AD.

Zowel Feyenoord als Roda JC maakt op zijn clubwebsite nog geen melding van een deal.