Demouge vraagteken bij Willem II

Het is nog niet zeker dat Frank Demouge morgen kan meespelen in de competitiewedstrijd tegen FC Volendam. De topscorer van Willem II liet de laatste training aan zich voorbij gaan en werkte wat oefeningen in het krachthonk af.

Daarnaast is het ook nog niet zeker of Danny Schenkel, Saïd Boutahar en Danny Mathijssen in actie kunnen komen. Het viertal is geveld door een blessure en het is nog maar de vraag of zij op tijd fit zullen zijn.

In Volendam komt Willem II een ploeg tegen die momenteel onder druk staat. FC Volendam staat namelijk stijf onderaan en wist nog geen punten te pakken. "Willem II heeft aangetoond om te kunnen gaan met dat soort tegenstanders. In deze nog jonge competitie troffen we al FC Utrecht, Vitesse en Feyenoord allen in een situatie dat de druk bij hun lag," liet trainer Andries Jonker in een reactie weten.

De oefenmeester vervolgde met de woorden: "Wij spelen gelukkig niet met het mes op de keel, en realiseren ons goed dat het gezien de zware competitiestart ook anders had kunnen lopen. Door die goede start, ligt er minder druk op het moeten winnen en kunnen we ook werken aan de ontwikkeling van het team. Maar vergis je niet: Ook in Volendam willen we absoluut winnen."