Sutil wil zich tonen in Monaco

Force India-coureur Adrian Sutil kijkt uit naar de GP van Monaco. Vorig jaar eindigde Sutil op zijn favoriete circuit met de Spyker in de vrije training op zaterdag op een opdrogende nog bovenaan. Dit jaar hoopt hij zich weer goed te laten zien en vindt regen dan ook helemaal niet erg in het vorstendom.

"Monaco is een van mijn favoriete circuits en het is dit jaar het eerste échte stratencircuit waar we zullen racen. Het is een heel speciaal evenement met een unieke sfeer. Ik kijk erg uit naar deze race, omdat ik hier vorig jaar een van mijn beste raceweekend beleefde ook al wist ik niet te finishen. Het was een fantastisch gevoel toen in P1 achter mijn naam zag staan na afloop van de vrije training op zaterdag. Niemand had dat verwacht! Voor mij was het ook erg belangrijk omdat we zo goede feedback kregen en dat iedereen doorkreeg dat we serieus waren," zegt Sutil.

"Dit jaar hebben we een betere auto dan in 2007 en dus hoop ik dat ik een goed resultaat neer kan zetten. Het kan erg tricky zijn wanneer het regent, maar terugkijkend naar vorig seizoen zou ik wat druppels niet erg vinden," aldus een zelfverzekerde Sutil.