Leonardo niet naar Tottenham

Leonardo Vitor Santiago zal in de winterstop zijn huidige club NAC Breda verruilen voor het Engelse Tottenham Hotspur. De club uit Londen betaalt een gelimiteerde transfersom van 750 duizend euro.

Het contract van de aanvaller loopt aan het eind van dit seizoen af. Leonardo kwam begin 2006 naar het Rat Verlegh Stadion en lag al enkele malen overhoop met de trainers die de scepter zwaaiden in Breda.

Niet alleen Tottenham Hotspur had interesse in de snelle voetballer van de club uit Breda, ook Wigan Athletic en Arsenal, zouden graag gebruik hebben willen maken van de diensten van de Braziliaan.

UPDATE

In tegenstelling tot eerdere berichten zou Leonardo toch niet de oversteek naar Engeland maken. Dat zegt althans algemeen directeur Theo Mommers. "Hij is bezig met het verkrijgen van een Nederlands paspoort, maar de verwachting is dat hij dat pas in maart of april krijgt", aldus de preses die verder nog verklaarde: ”Ik heb met niemand gesproken en volgens mij kan het ook niet omdat hij zijn paspoort pas later krijgt.”