Chelsea boos op Temmink

Chelsea is boos op de Nederlandse scheidsrechter René Temmink. Volgens de Londense ploeg had Temmink in de blessuretijd van de Champions League wedstrijd tegen Bayern München de Duitse club nooit een penalty mogen geven.


Vooral aanvoerder John Terry was erg fel. Voor de camera`s van CNN zei hij dat Temmink een vreselijk slechte scheidsrechter was, die niet capabel zou zijn geweest om het duel te leiden. "Het was een wrede beslissing. Ik heb het vier of vijf keer gezien en elke keer was het geen strafschop", aldus de international over de tuimeling van Ballack nadat hij werd aangeraakt door Ricardo Carvalho.

"We hebben ons uit de naad gewerkt om een voorsprong van drie doelpunten te nemen, dus zijn we nu erg teleurgesteld door een vreselijke beslissing van de scheidsrechter. Hij wilde de hele avond al niet luisteren. Want niet alleen Ballack maar ook andere spelers lieten zich constant vallen. Dat soort dingen doen we niet in Engeland."

Ook de IJslander Eidur Gudjohnsen klaagde al over Temmink. "De scheidsrechter heeft een goede wedstrijd gefloten, behalve de laatste dertig seconden. Ballack laat zich gewoon vallen. Natuurlijk zijn we teleurgesteld, want tussen 4-1 en 4-2 zit een groot verschil."