Massa wil Schumi verslaan

Niet in de Formule 1, maar tijdens de nieuwe "Race of Champions" in Parijs wil de jonge Braziliaan Michael Schumacher verslaan. 'Ik denk dat het mijn doel moet zijn om Michael te verslaan.', zo liet hij de pers weten.

Felipe Massa en Michael Schumacher zijn niet de enige F1 coureurs die meedoen aan dit landen-kampioenschap. Ook McLaren coureur David Coulthard zal acte de presence geven. De laatste zal samen met rallycoureur Colin McRae het Schotse team gaan vormen.

De wedstrijden, die verreden worden in een variëteit aan vier-wiel aangedreven bolides, heeft ook verscheidene andere grote namen uit de racewereld weten te strikken. Zo doen rally-coureur Christien Loeb, oud F1- en huidig DTM coureur Jean Alesi en Nascar coureurs Jeff Gordon en Jimmie Johnson van de partij zijn. Ook zijn IRL kampioen Tony Kanaan en Champcar kampioen Sebastien Bourdais van de partij.

De "Race of Champions" is een all star wedstrijd met landenteams die bestaan uit twee rijders. De races vinden plaats op zaterdag 4 december in het Franse voetbalstadion Stade de France. In het stadion kunnen 60.000 mensen de races bekijken en het evenement moet vooral veel spektakel opleveren.