Capcom is nog niet klaar met het HD Remixen van games

Capcom bracht vorig jaar een opgepoetste versie van Super Street Fighter 2 Turbo uit met HD-graphics. Deze game wist meer dan 250.000 keer te verkopen en dat is reden genoeg voor Capcom om het HD Remix-concept als succes te bestempelen.

Hoewel niet elke klassieker in aanmerking zal komen voor een HD-poetsbeurt, zitten er wel degelijk vechtspellen in de verzameling Capcom-games die de overweging waard zijn. Bovendien zal de volgende HD Remix beter zijn, omdat Capcom het één en ander geleerd heeft van Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix (serieus, onthoud deze titel voor Scrabble).

"Are we done doing HD Remixes? No we're not done. But the next ones that we do will be even better, based on what we learned."



Gevraagd of Marvel vs Capcom 2 een HD Remix zal krijgen, antwoordde Christian Svensson, vice-president van Capcom, dat de game zeker het overwegen waard is. Er is een fan-base voor en het is de titel waar de meeste vraag naar is.
Marvel vs Capcom 3 is echter een heel ander verhaal, het is moeilijker om een derde deel in de serie te gaan maken dan om een HD Remix van het laatste deel te fabriceren.