[Update]Officiële releasedatum voor Metal Gear Solid 4

Update 11.33
Konami heeft inmiddels bevestigd dat Snakes laatste avontuur net zoals in de VS vanaf 12 juni in de Europese winkels zal liggen.

Oorspronkelijk bericht
Eerder melden we al dat er een Metal Gear Solid 4 bundel zou uitkomen bij de release van het spel. Maar de exacte releasedatum was nog niet bekend gemaakt, tot vandaag. Konami heeft in een persverklaring laten weten dat Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots 12 juni in de Amerikaanse schappen moet liggen.

Naast de releasedatum heeft Konami nog wat extra informatie vrij gegeven. Zo zal het multiplayer starter pack van Metal Gear Online, welke meegeleverd wordt met MGS4, tot 16 man online ondersteunen. Voor de mensen die er vroeg bij zijn en het spel al in april pre-orderen heeft Konami enkele bonussen in petto. Ten eerste zullen zij de Metal Gear Saga 2.0 DVD ontvangen. Op deze DVD staan de gebeurtenissen die plaatsvonden in de voorgaande delen, biografieën van de personages en een verzameling trailers van MGS4. Daarnaast ontvangen de mensen met een pre-order een download code en instructies waarmee zij toegang krijgen tot de Metal Gear Online beta welke later in april van start zal gaan.

Of dit alles ook voor ons in Europa geldt is niet duidelijk. Zover bekend zou Metal Gear Solid 4 een wereldwijde release krijgen. Dus ook wij zouden op 12 juni van dit potentieel meesterwerk moeten kunnen genieten, mits Konami nog steeds een wereldwijde release in gedachte heeft.