Lange tanden in Dracula: Origin screenshot

De Franse developer Frogwares staat bekend om de vele adventures die gebaseerd zijn op literatuur. Zo maakten ze al een viertal Sherlock Holmes-games (The Mummy, Silver Earring, The Awakened en vs Arsene Lupin) en twee games op basis van de boeken van Jules Verne (80 Days en Journey to the Center of the Earth).

Momenteel werken ze aan Dracula: Origin, waarin je kennis maakt met de geschiedenis van Graaf Dracula in zijn jonge jaren. Net na de zelfmoord van zijn vrouw is hij emotioneel gebroken, en langzaam maar zeker verandert hij in een wraakzuchtig, bloeddorstig monster. Hij is op zoek naar een mysterieus manuscript dat de geheimen van het tot leven wekken van de doden zou bevatten. Jij speelt de rol van de beroemde vampierjager Professor Van Helsing en het is jouw taak om te voorkomen dat Dracula het manuscript vindt. Je uiteindelijke doel is om hem te doden.

Frogwares heeft een nieuwe screenshot vrijgegeven. Tevens is de officiële website online gegaan: Dracula: Origin. Het spel moet later dit jaar klaar zijn, een precieze releasedatum is er nog niet.


Nog wat oudere screens voor de sfeer: