De missende spellen van de E3

Elk jaar worden er op de E3 beurs de nieuwste spellen van elke developer getoond, maar af en toe heb je toch het idee dat je iets mist. Zo ook dit jaar weer, hieronder een kleine samenvatting van belangerijke spellen/apparaten die dit jaar geen plekje hebben gekregen.

Voor de PSP waren de grootste afwezigen wel Gran Turismo 4 Mobile en Grand Theft Auto: Liberty City Stories. Van het laatste spel werd er wel reclame gemaakt, maar het spel zelf was nergens te bekennen.

Vorig jaar was Final Fantasy XII speelbaar op de E3 en dit jaar heeft het spel alleen een korte opwachting gemaakt tijdens de persconferentie van Sony. Een ander Final Fantasy spel wat miste was de spin-off Dirge of Cerberus.

De shooter S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Cherbobyl, welke vorig jaar aanwezig was doormiddel van een trailer, was dit jaar ook niet aanwezig terwijl dit wel de verwachting was. Het spel dat al sinds 2001 in ontwikkeling is, wordt in 2006 in de winkel verwacht.

De Phantom console van Infinium Labs blijft nog steeds twijfelachtig of deze wel of niet bestaat en dit jaar was de console nergens te bekennen, terwijl je wel zou verwachten van een nieuwe speler op de markt dat ze iets zouden tonen naast de aankondiging van de nieuwe consoles van de concurrenten.

Mis je zelf ook nog een spel waar je meer van had verwacht, plaats het dan in een reactie hieronder.