Bunkerwinnares schrok van topless foto

Bunkerwinnares Marielin vond het heimwee en het gebrek aan seks het zwaarst tijdens haar verblijf in The Bunker, de eerste realitysoap die alleen op internet was te zien. Dat vertelde de Zwolse in FOK!radio.

Dat ze flink werd gekort op sigaretten vond ze minder moeilijk. "Dat was toch een overwinning. Maar ik ben niet gestopt, ik heb de schade alweer ingehaald." Met het prijzengeld, een kleine 11.000 euro netto, gaat ze een lening van haar vader terugbetalen en haar huis inrichten.

Inmiddels is Marielin weer druk bezig bij het internetbedrijf waar ze werkt. Daar wachtte haar nog een onaangename verrassing. De FOK!kers hadden een screenshot gemaakt dat ze topless in de douche stond (foto 1, foto 2) en uiteraard die foto was op menig flatscreen op kantoor te zien. "Dat was wel even schrikken", aldus Marielin die 4 weken met bikini aan douchte. "Ik heb nog zo mijn best gedaan om de camera's tijdens het douchen te vermijden." Ze heeft ook nog een tip voor toekomstige deelnemers aan The Bunker Online: "Niet te veel zeuren, maar positief blijven."

Hieronder vind je het complete interview.



Marielin op FOK!radio.