Marlies van der Kouwe gevonden

Op Bonaire is mogelijk het lichaam van de vermiste Marlies Van der Kouwe gevonden. Op het eiland gaat momenteel het gerucht rond dat de politie een lichaam of delen van een lichaam gevonden heeft. 

Op de plaatselijke televisie werd bericht over de zoektocht. Volgens de zender is de politie aan het zoeken op een terrein tegenover de vuilstortplaats in de wijk Mexico waar enige weken geleden nog gezocht werd.

Twee dagen geleden vloog er een helikopter van de Koninklijke marine over het gebied. Er zouden voorwerpen zijn gevonden die aanduiden dat het mogelijk om het lichaam van Marlies gaat. Bewoners van Bonaire zijn er al stellig van overtuigd dat het lichaam van Marlies gevonden is. 

De politie heeft bevestigd dat er twee medewerkers van het NFI (Nederlands forensisch instituut) aan het werk zijn op de locatie tegenover de vuilstortplaats. Later vandaag heeft de politie een persconferentie gepland.

Update: 14:40 uur
Het lichaam van Marlies van der Kouwe is inderdaad gevonden, zo meldt de Telegraaf. Ze lag verscholen en half begraven in de bosjes in de wijk Ambuana. De plaatstelijke CSI stelt het lichaam nu zeker.


Vindplaats van de stoffelijke resten van Marlies  (foto: DAG)
Submitter:  Bron: FOK! / Elsevier